Builder Gels

Abstract AcryGum Gel is een dikke, kneedbare gel die gebruikt wordt om op een eenvoudige manier natuurlijke nagels te verstevigen of te verlengen.  De specifieke keuze om een grote variëteit aan ingrediënten te gebruiken, bieden stevigheid en hardheid zonder compromissen te moeten sluiten ten op zichte van de  flexibiliteit van de natuurlijke nagel. Deze performante AcryGum-gel formule is oersterk en voelt vederlicht aan.  Ben je klaar om “blown-away” te zijn van de hechting, duurzaamheid en draagbaarheid?

Abstract AcryGum Gel blijft net zolang verwerkbaar als de Nail Tech nodig acht om het product perfect te modelleren, zonder dat het gaat uitlopen of een branderig gevoel op de nagels geeft tijdens het uitharden.

Deze gebruiksvriendelijke formule zorgt ervoor dat de klus sneller, efficiënter en eenvoudiger geklaard kan worden.  De ‘no-nonsense’ productverwerking met spatel en penseel gecombineerd met Antisepta sluit urenlang navijlen volledig uit.  Alle voordelen van Gel en Acryl ondergebracht is een cruelty-free, gebruiksvriendelijk product dat vervaardigd werd volgens de strenge normen van het GMP kwaliteitsborgingssysteem.

Gebruik :

Nagels voorbereiden volgens de Abstract prep-procedure.  Product aanbrengen met spatel en verwerken op de nagel met een weinig Antisepta.  Uitharden.  Cleansen.  In vorm vijlen.  Afwerken met Top Gel naar keuze.

Uithardingstijden: LED: 90seconden | UV: 120 seconden.

Fiber Power

€ 11,25

Fiber Power

€ 11,25

Abstract Fiber Power Gels zijn zuurvrije bouwgels die glasvezeldeeltjes bevatten waardoor het mogelijk is om dunne en duurzame kunstnagels te modelleren. Het gebruik van deze gels raden we dan ook aan om probleemnagels mee te behandelen. Wanneer je Fiber Power Gels opent zal je visueel glasvezeldeeltjes waarnemen. Deze zijn na uitharding niet meer zichtbaar en geven een kristalhelder resultaat. Deze gels zijn medium viscoos, zelf-egaliserend en zijn hierdoor zeer makkelijk verwerkbaar voor zowel beginners als gevorderden. Fiber Power Gels zijn stevig als acrylnagels, vormen geen hitte op de nagelplaat, zijn pinchbaar en vergelen niet. Ze ontwikkelen minimaal stof bij het vijlen en werden in 2017 verkozen tot beste Gel Prodct tijdens de Nail Design Readers Awards.

De Abstract One Step Cover Up Gels zijn prachtige cover gels die het werk voor de Nail Tech een stuk makkelijker maken. Zoals de naam One Step laat vermoeden kan je deze gels gebruiken als strijk- en als bouwgel, waardoor je zonder veel navijlwerk een subliem resultaat kan hebben. Dat is nog niet alles... De One Step Cover Up Gels kunnen ook gebruikt worden als "color" om een prachtige nude-look op de nagels van je klanten te toveren. De medium viscositeit en de zelf egaliserende eigenschappen zorgen ervoor dat de klus in een vingerknip geklaard is.

One Step Plus

€ 19,95

One Step Plus

€ 19,95

Alle leuke eigenschappen van de One Step Cover Up Gels en al het goede van de Gelly Gels werden onder gebracht in de One Step Up Gels van Abstract. Hou je ervan dat gels makkelijk en snel egaliseren, maar wil je niet dat ze uitlopen in de nagelwallen. Benijd je gebruikers van Gelly Gels, maar ben je een "stringing" Nail Tech die graag sliertjes maakt met gel om de nagels op te bouwen? Dan is de One Step Plus een absolute must. Strijken en bouwen... alles in één. Snel, makkelijk en zonder vijlwerk, het kan!

Build & Sculpt

€ 19,95

Build & Sculpt

€ 19,95

Voor de gellers onder ons die een voorkeur hebben om met een vastere gel te werken, maar die de Gelly Gels net weer te vast vinden hebben we de perfecte balans gevonden. Build & Sculpt van Abstract Professional Products is het allernieuwste paradepaardje en een gel om U tegen te zeggen! Deze bouwgel is verkrijgbaar in Crystal Clear, Peachy Blush en Pink Concealer en stemmen hiermee overeen met de One Step Plus Gels en de Gelly Gels.De naam laat het alvast vermoeden. Buid & Sculpt werd specifiek ontwikkeld voor mensen die voornamelijk nagelverlengingen maken met tips en sjablonen. Desondanks zijn vaste textuur egaliseert deze gel heel makkelijk en wordt vijlwerk tot een minimum beperkt.

Gelly

€ 19,95

Gelly

€ 19,95

Abstract Gelly Gels zijn bouwgels met een dikke viscositeit die desondanks heel makkelijk te modelleren zijn zonder dat ze in de nagelriemen terecht komen. Ze zijn oersterk maar toch voelen ze vederlicht aan. Zowel op de natuurlijke nagels, tips en sjablonen zijn de gels uiterst performant en vergelen ze niet.

Brush N' Build

€ 19,95

Brush N' Build

€ 19,95

Abstract Brush N' Build is een flexibele bouwgel die in een gellak flesje werd ondergebracht. Brush N' Build is ontwikkeld om de nagel te verstevigen, te verfraaien of te repareren. Kan tevens gebruikt worden om een korte verlenging mee te maken, zowel onder of boven Brush N' Colors.

Gel Starter Kit

€ 179,95

Gel Starter Kit

€ 179,95

Bevat 1 Perfect Bond 8ml, 1Crystal Clear Fiber Gel 15gr, 1 Baby Pink Fiber Gel 15gr, 1 White Fiber Gel 15gr, 1 Extreme White Fiber Gel 15gr, 1 Natural Concealer Gelly Gel 15gr, 1 Salon Forms 100st op rol, 1 Manicureschaartje Spring Scissor, 1 Brush On Resin 7,5gr, 1 Perfect Square Tips Natural 100st in doos, 1 Tipknipper Flower, 1#6 Oval Design Brush Ergonomic, 1 Spongies 80st in doos.