Opleidingen

Droom jij van een baan in de beautybranche? Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste, of is het tijd voor een carrièrewending?

Word nagelstyliste!

Het vak nagelstyling is één van de meest creatieve en veelzijdige, beroepen in de schoonheidsbranche. Als bijverdienste, of als hoofdberoep, en makkelijk te combineren in een gezinssituatie. Maak vandaag van je hobby je beroep... wij helpen je hierbij graag op weg.

Hieronder leggen we je de opleidingen uit ons assortiment uit:

Omdat het beginnen met een cursus best een hele investering is, bestaan onze cursussen uit verschillende onderdelen. De voordelen hiervan zijn:

  • Je kan per onderdeel betalen.
  • Na het eerste onderdeel kun je direct aan de slag.
  • We bekijken samen welke uitbreiding bij jou past, en wanneer je kan starten

Lessen

 De opleidingen zijn normaliter op de maandagavonden van 19.00 uur tot 22.00 uur, of op woensdag van 10.00 uur tot 14.00 uur.  Maar in overleg is er een hoop mogelijk. Tijdens de verschillende lessen heb je een aantal modellen nodig. Ook kun je af en toe hetzelfde model nog een keer meenemen. In de les informatie welke je van te voren krijgt wordt dit duidelijk aangegeven.

Aan het begin van je opleiding ontvang je een uitgebreide informatiemap met alle lesstof die behandeld wordt tijdens de lessen. Deze map mag je houden, zodat je altijd even terug kan kijken in je lesstof.

Tijdens de lessen heb je producten nodig om mee te werken. Je schaft een productpakket aan, waarmee je tijdens de lessen werkt. Je kunt de pakketten bekijken bij de opleiding van je keuze Dit pakket neem je na de 1ste les mee  naar huis, zodat je direct op je eigen nagels en je modellen kunt gaan oefenen wat je geleerd hebt.

Regelmatig geven wij ook lossen 1 daagse trainingen. Houdt hiervoor onze website goed in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief dan houden wij je op de hoogte van alles wat nieuw is. 

Ook geven we maatwerklessen. Laat ons weten wat je wil leren en wij bouwen er een les om heen.